MATTILAN LOMATILA

Kontio Eko


Kontio

Kontio takaa

Kontion sisäkuva alakerrasta

Kontion sisäkuva yläkerran makuuhuoneesta

Maisemakuva Pienivesi-järveltä

Kontio Eko on kaksikerroksinen, ympärivuotiseen käyttöön, vuonna 1999 valmistunut hirsihuvila. Eristyksenä siinä on käytetty pellavanrivettä ja kierrätettyä luonnonkuitua. Kokoa sillä on 80 m².

Alakerrassa on keittiö, olohuone, makuuhuone, pukuhuone, pesuhuone, sauna, suihku, wc ja avokuisti. Makuuhuoneessa on kaksi vuodetta. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joissa on yhteensä kuusi vuodetta, ja parveke.

Huvilassa on sähkövalo, -lämmitys, -liesi, jääkaappi, pakastin, varaava vuolukivitakka/-leivinuuni, koneellinen ilmanvaihto, lämmin ja kylmä vesi, pyykinpesukone, kuivauskaappi, väritelevisio, videot, radio, mikroaaltouuni, astianpesukone, lastensänky ja syöttötuoli. Varustukseen kuuluvat myös perusastiasto ja vuodevaatteet.

Huvilan pihalla on ulkogrilli ja -katos sekä rannalla vene. Auton pysäköintipaikka, joka on varustettu lämmityspistokkeella, on huvilan vieressä.

Hiekkarannalla on lisäksi 30 m²:n kokoinen saunamökki, jossa on sauna, pukuhuone, tupa, varaava takka ja kuisti. Lähinaapuri on vastarannalla noin 700 metrin päässä.

Liinavaatteet ja loppusiivous lisähintaan.

Viikkohinta: 708 - 902€ hintakaudesta riippuen.


MATTILAN LOMATILA

Vedenpääntie 338
19420 Mansikkamäki
Pertunmaa, Finland

Gsm 050 527 6969

mattilan(at)lomatila.com